ΕΤΑΙΡΕΙΑ AJP ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

AJP CLEANING MATERIALS
Evans Vanodine International plc.

Η AJP Cleaning Materials έχει αναλάβει την κεντρική διανομή επαγγελματικών και εξειδικευμένων προϊόντων καθαρισμού γνωστών οίκων του εξωτερικού για την ελληνική επικράτεια.

Τα προϊόντα της AJP Cleaning Materials συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές στις διαδικασίες παραγωγής και διαχείρισης προϊόντων (ISO:EN 9001 και 9002), με σεβασμό στη προστασία του περιβάλλοντος (ISO:EN 14001).

Επιπλέον, οι εταιρείες που εκπροσωπεί διαθέτουν πιστοποιημένα εργαστήρια μικροβιολογίας για ελέγχους απολυμαντικών.

Τα εξειδικευμένα προϊόντα της AJP Cleaning Materials απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες όπως: συνεργεία καθαρισμού, μαζική εστίαση, ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες πλυντηρίων ιματισμού, βιομηχανίες τροφίμων κ.α. καθώς επίσης και σε εμπόρους - διανομείς επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η AJP Cleaning Materials φροντίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού, εμπλουτίζοντας συνέχεια τη γκάμα της.

Επιπλέον, με τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου και των καναλιών διανομής των προϊόντων σε ολόκληρη την επικράτεια, προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό δίνει σε όλους τους πελάτες ολοκληρωμένες, ποιοτικές, οικονομικές λύσεις καθαρισμού, τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας και after sales service.