ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

AJP CLEANING MATERIALS
Evans Vanodine International plc.

LIFT

Ισχυρό άοσμο απορρυπαντικό – απολιπαντικό γενικής χρήσης για μεγάλη γκάμα καθαριστικών εφαρμογών σε κουζίνες, χώρους επεξεργασίας τροφίμων και σε γενικούς κλάδους. Αφαιρεί τα λίπη και τις επίμονες βρωμιές από διάφορες σκληρές επιφάνειες, όπως απορροφητήρες, φριτέζες, φούρνους, δάπεδα και τοίχους.

Ph: 13,3
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

Q'SOL

Εξαιρετικής ποιότητας υγρό απορρυπαντικό για το πλύσιμο στο χέρι πιάτων, γυαλικών και μαγειρικών σκευών. Συνιστάται επίσης για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων και οχημάτων.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 1lt

OVEN CLEANER

Ισχυρό και πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό βαριάς χρήσης για φούρνους. Για τον καθαρισμό του εσωτερικού εμαγιέ φούρνων, εμαγιέ επιφανειών, σχαρών και ταψιών από χυτοσίδηρο. Παχύρρευστη σύνθεση που κολλάει στις κατακόρυφες επιφάνειες αυξάνοντας το χρόνο επαφής και βελτιώνοντας έτσι την καθαριστική δράση.

Ph: 13,8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

OVEN CLEANER COMBI

Ισχυρό και πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό για φούρνους με σύστημα αυτόματης δοσομέτρησης. Kατάλληλο για τον καθαρισμό του εσωτερικού εμαγιέ φούρνων, σχαρών και ταψιών από χυτοσίδηρο.

EC4 SANITISER

Για χρήση σε χώρους εστίασης, επεξεργασίας και προετοιμασίας τροφίμων, κέντρα υγειονομικής περίθαλψης, γηροκομεία, σχολεία και όπου αλλού η υγιεινή είναι υψίστης σημασίας. Σύμφωνα με EN 1650 και EN 16615. Διατίθεται μικροβιολογικό προφίλ. Βοηθά στην πρόληψη της εξάπλωσης της μόλυνσης. Ιδανικό για χρήση σε πάγκους, επιφάνειες κοπής, ψυγεία και εξοπλισμό κουζίνας. Χαμηλή δόση, πολύ οικονομικό στη χρήση. 1 λίτρο παρέχει έως και 100 μπουκάλια ψεκασμού διαλύματος.

Η EVANS προσφέρει μία ειδικά σχεδιασμένη σειρά προϊόντων για τον καθαρισμό και την απολύμανση της επαγγελματικής κουζίνας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO22000(HACCP), συμβάλλοντας έτσι στην διατήρηση ενός ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας.