ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

AJP CLEANING MATERIALS
Evans Vanodine International plc.

VANOQUAT

Άοσμο τεταρτοταγές απολυμαντικό απορρυπαντικό. Συνιστάται για χρήση σε μια ποικιλία επιφανειών, συμπεριλαμβανομένων πάγκους επεξεργασίας τροφίμων, σανίδες κοπής, τραπέζια, ψυγεία, είδη κουζίνας, σκεύη, ράφια, πατώματα και τους τοίχους.

Ph: 9
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

LIFT

Ισχυρό άοσμο απορρυπαντικό – απολιπαντικό γενικής χρήσης για μεγάλη γκάμα καθαριστικών εφαρμογών σε κουζίνες, χώρους επεξεργασίας τροφίμων και σε γενικούς κλάδους. Αφαιρεί τα λίπη και τις επίμονες βρωμιές από διάφορες σκληρές επιφάνειες, όπως απορροφητήρες, φριτέζες, φούρνους, δάπεδα και τοίχους.

Ph: 13,3
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

OVEN CLEANER

Ισχυρό και πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό βαριάς χρήσης για φούρνους. Για τον καθαρισμό του εσωτερικού εμαγιέ φούρνων, εμαγιέ επιφανειών, σχαρών και ταψιών από χυτοσίδηρο. Παχύρρευστη σύνθεση που κολλάει στις κατακόρυφες επιφάνειες αυξάνοντας το χρόνο επαφής και βελτιώνοντας έτσι την καθαριστική δράση.

Ph: 13,8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

Q'SOL

Εξαιρετικής ποιότητας υγρό απορρυπαντικό για το πλύσιμο στο χέρι πιάτων, γυαλικών και μαγειρικών σκευών. Συνιστάται επίσης για τον καθαρισμό δαπέδων, τοίχων και οχημάτων.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 1lt

Η EVANS προσφέρει μία ειδικά σχεδιασμένη σειρά προϊόντων για τον καθαρισμό και την απολύμανση της επαγγελματικής κουζίνας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO22000(HACCP), συμβάλλοντας έτσι στην διατήρηση ενός ασφαλούς και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας.