ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

AJP CLEANING MATERIALS
Evans Vanodine International plc.

FINAL TOUCH

Απολυμαντικό- καθαριστικό γενικής χρήσης με ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Κατάλληλο για χρήση σε ανοξείδωτες επιφάνειες, πορσελάνη, χρώμιο, σμάλτο, κεραμικά πλακίδια, δάπεδα και τοίχους. Ιδανικό για τον καθαρισμό & απολύμανση λεκανών, νιπτήρων, μπανιερών, καθώς και για κάθε σημείο όπου υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

CLEAN FAST

Εξαιρετικά αποτελεσματικό βακτηριοκτόνο καθαριστικό με ευχάριστο άρωμα. Σχεδιασμένο να αφαιρεί τα άλατα, λίπη και τους επίμονους λεκέδες. Κατάλληλο για χρήση σε πορσελάνη, χρώμιο, ανοξείδωτο ατσάλι, κεραμικές επιφάνειες και πλακάκια. Ιδανικό για νιπτήρες, μπάνια, ντουζιέρες, τουαλέτες, χώρους γύρω από πισίνες & δάπεδα αποδυτηρίων.

Ph: 2,3
Συσκευασία: 2 Χ 5lt & 6 Χ 750ml

TTC

Ισχυρό, παχύρρευστο καθαριστικό & αφαιρετικό αλάτων μπάνιου βαριάς χρήσης με ευχάριστο άρωμα. Αφαιρεί γρήγορα τις πιο δύσκολες βρωμιές και το πουρί. Κατάλληλο για χρήση σε πορσελάνινες τουαλέτες και ουρητήρια, κεραμικές επιφάνειες και πλακάκια.

Ph: 0,3
Συσκευασία: 12 Χ 1lt

Τα προϊόντα καθαρισμού χώρων υγιεινής της EVANS εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα καθαριότητας , υγιεινής και απόσμησης που διαρκεί.