ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ

AJP CLEANING MATERIALS
Evans Vanodine International plc.

GP LEMON GEL

Αποσμητικό και καθαριστικό γενικής χρήσης και σφουγγαρίσματος με δυνατό άρωμα. Κατάλληλο για χρήση με υγρό πανί ή σε μπουκάλι με ψεκαστήρα. Χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε πολλές δύσκολες επιφάνειες ή δάπεδα από πλαστικό, μάρμαρο, μωσαϊκό, κεραμικό καθώς και γυαλισμένο ή στεγανοποιημένο δάπεδο. Αφήνει ελκυστική λάμψη και αναδίδει άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας λεμονιού.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

CLEAN & SHINE

Ουδέτερο γαλάκτωμα καθαρισμού & συντήρησης δαπέδων με ευχάριστο άρωμα λουλουδιών. Αφαιρεί τα ίχνη υποδημάτων, επιδιορθώνει τις γρατσουνιές, καθαρίζει και αποκαθιστά τη χαμένη γυαλάδα σε δάπεδα με παρκετίνη. Ιδανικό για τα περισσότερα δάπεδα συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από ξύλο, βινύλιο, καουτσούκ, λινέλαιο, άσφαλτο, μωσαϊκό και μάρμαρο.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

ENHANCE

Παρκετίνη δαπέδου, εξαιρετικά πλούσια σε στερεά iδανική για δάπεδα όπου υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Στεγνώνει δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και λαμπερό φινίρισμα με όψη βρεγμένου. Κατάλληλο για τα περισσότερα δάπεδα συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, καουτσούκ, άσφαλτο, μάρμαρο και μωσαϊκό, καθώς και των στεγανοποιημένων.

Ph: 8,6
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

HIGH CLASS

Ουδέτερο καθαριστικό γενικού καθαρισμού κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε ευαίσθητα πατώματα (ξύλο – μάρμαρο), καθαρίζει γυαλισμένα δάπεδα χωρίς να αφήνει γραμμές ή να επηρεάζει το φινίρισμα. Ελαφρώς αρωματισμένο με άρωμα μανταρινιού.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

EASY STRIP

Ισχυρό, εξαιρετικά ενεργό αφαιρετικό παρκετίνης. Αφαιρεί το βερνίκι του δαπέδου με σφουγγάρισμα ή με μηχάνημα για δάπεδα. Κατάλληλο για χρήση στους περισσότερους τύπους δαπέδων συμπεριλαμβανομένων του βινυλίου, του καουτσούκ, του λινολαίου και των στεγανών επιφανειών.

Ph: 12
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

LOW FOAM HEAVY

Χαμηλού αφρισμού, αλκαλικό καθαριστικό βαριάς χρήσης. Ιδανικό για χρήση σε συνδυασμό με αυτόματα μηχανήματα πλύσης-στεγνωσης. Κατάλληλο για τον καθαρισμό διαφόρων δαπέδων περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, ελαστικό, άσφαλτο, τσιμέντο και των αγυάλιστων επιφανειών. Επίσης, συνιστάται για γενικό σφουγγάρισμα πολύ βρώμικων επιφανειών.

Ph: 12,8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

LOW FOAM LIGHT

Χαμηλού αφρισμού ουδέτερο καθαριστικό. Ιδανικό για χρήση σε συνδυασμό με αυτόματα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης Κατάλληλο για τον καθαρισμό πολλών δαπέδων περιλαμβανομένων των επιφανειών από βινύλιο, ελαστικό, κεραμικό, πλακάκια, μάρμαρο, στεγανοποιημένο ξύλο, φελλό, καθώς και για όλα τα γυαλισμένα δάπεδα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γενικό σφουγγάρισμα ελαφρώς βρώμικων δαπέδων.

Ph: 8
Συσκευασία: 2 Χ 5lt

Η Evans προσφέρει μία πλήρη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, προσαρμοσμένα πάντα στις ιδιαιτερότητες των δαπέδων σας, δίνοντας έμφαση στην ευκολία και στην ασφάλεια της χρήσης, πρωτίστως όμως στον αποτελεσματικό καθαρισμό και την άψογη περιποίηση.