ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

AJP CLEANING MATERIALS
Evans Vanodine International plc.

TRIGON PLUS

Συμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού σαμπουάν για τον καθαρισμό και την αφαίρεση λεκέδων από χαλιά και ταπετσαρίες. Ιδανικό για χρήση με μηχάνημα ψεκασμού αναρρόφησης ζεστού ή κρύου νερού. Επίσης κατάλληλο για την επεξεργασία ιδιαίτερα λερωμένων χαλιών με ψεκασμό πριν από το πλύσιμο.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2X 5lt

CITRUS FOAM

Πολυτελές αφροσάπουνο για τα χέρια και το σώμα, παράγει άμεσα απαλό αφρό με μεταξωτή υφή για καθαρισμό σε βάθος. Περιέχει ενυδατικά στοιχεία που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την ξηρότητα.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2X 5lt

HANDSAN

Εξαιρετικά αποτελεσματικό απολυμαντικό χεριών ταχείας δράσης με βάση την αλκοόλη. Σκοτώνει βακτήρια και μικρόβια. Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει υπολείμματα ή οσμές. Δεν περιέχει άρωμα και επομένως είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια χειρισμού, παρασκευής ή σερβιρίσματος τροφών. Ιδανικό για όσους έρχονται σε επαφή με ασθενείς σε μη χειρουργικές εγκαταστάσεις ιατρικής μέριμνας.

Ph: 5,5
Συσκευασία: 2X 5lt & 6 X 500ml

OCEAN BLUE

Πολυτελές κρεμοσάπουνο, αφρόλουτρο και σαμπουάν μαλλιών με αναζωογονητικό άρωμα φρεσκάδας.

Ph: 7,8
Συσκευασία: 2X 5lt

CITRAND

Υγρό κρεμοσάπουνο με κόκκους για τον καθαρισμό χεριών από βιομηχανικούς ρύπους. Ιδανικό για χρήση σε συνεργεία και βαριά βιομηχανία.

Ph: 7,5
Συσκευασία: 2X 5lt

H EVANS προσφέρει μία πλήρη σειρά εξειδικευμένων προϊόντων προσωπικής φροντίδας, υγιεινής και απολύμανσης για τους επαγγελματίες της εστίασης, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα καθαριότητας και ασφάλειας στην καθημερινή εργασία.